Снимка Булфото, архивКошлуков намекна, че може да съди Минеков. Генералният директор

...
Снимка Булфото, архивКошлуков намекна, че може да съди Минеков. Генералният директор
Коментари Харесай

Кошлуков: Ще предприема мерки срещу Минеков за клевети

Снимка Булфото, списък

Кошлуков загатна, че може да съди Минеков. 

Генералният шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков продължава словесната си " престрелка " с министъра на културата проф. Велислав Минеков, откакто вторият съобщи на конференция, че " Кошлуков би трябвало да е обвързвано лице със глобените по закона " Магнитски ". Минеков твърди, че Кошлуков би трябвало да бъде подложен на същите ограничения, както и останалите лица, свързани с компаниите на Васил Божков и Делян Пеевски, написа.

А Кошлуков отвърна следното:

„ Във връзка с публикуваните погрешни изказвания от господин Минеков на конференция през днешния ден (08.06.), декларирам изрично, че тези изказвания са откровени неистини и клюки. Ще подхваща всички законови дейности, свързани с ангажиране на неговата отговорност за общественото разпространяване на оскърбителен изказвания, в това число и по правосъден път.

Г-н Минеков, в качеството му на министър, си разреши да изрече неистини, които хвърлят леке освен върху моето име, само че и върху работата на Българска национална телевизия. Няма да разреша да се тиражират клюки и погрешни обстоятелства. Безусловно ще защитя своето име и работата на сътрудниците. “
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР